domino93 píše:mam dalsi rekor bicepsovi zdvich z velkou cinkou 33kg BW 72 kg 2009
hele, cvicis docela kratce na to abys sem zapisoval rekordy

domino93 píše:mam dalsi rekor bicepsovi zdvich z velkou cinkou 33kg BW 72 kg 2009
Jirkas píše:domino93 píše:ako chcete mne ten bicepsovy zdvich az netrapi len som to dneska len tak sksil akeby ste si precitali log vydeli by ste skusal som bez rozcvicky len tak co kamos skusal tak som to skusil ale premna je dolezitejsi mrtvy tah a ten mam zapisany
Jak koukam tak ses stale psat nenaucil...
domino93 píše:Jirkas píše:domino93 píše:ako chcete mne ten bicepsovy zdvich az netrapi len som to dneska len tak sksil akeby ste si precitali log vydeli by ste skusal som bez rozcvicky len tak co kamos skusal tak som to skusil ale premna je dolezitejsi mrtvy tah a ten mam zapisany
Jak koukam tak ses stale psat nenaucil...![]()
no vsimas velmi dobre je to moja slabina proste som do toho debil a neviem pisat gramaticky spravne ospravedlnujem sa sa tymto za dalsie prispevky budem sa snazit pisat co najlepsie ale nekedy ked pisem rychle tak potom to takto vyzera
Dobre budem sa snažiť písať zrozumiteľne.Jimi boi píše:domino93 píše:Jirkas píše:domino93 píše:ako chcete mne ten bicepsovy zdvich az netrapi len som to dneska len tak sksil akeby ste si precitali log vydeli by ste skusal som bez rozcvicky len tak co kamos skusal tak som to skusil ale premna je dolezitejsi mrtvy tah a ten mam zapisany
Jak koukam tak ses stale psat nenaucil...![]()
no vsimas velmi dobre je to moja slabina proste som do toho debil a neviem pisat gramaticky spravne ospravedlnujem sa sa tymto za dalsie prispevky budem sa snazit pisat co najlepsie ale nekedy ked pisem rychle tak potom to takto vyzera
Ze zacatku by to chtelo aspon pouzivat vety, protoze to co predvadis neni ani hodne spatny souveti...
DJ Boagrius píše:Drep 300kg raw (pasek, bandaze), BW 135kg
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů